ZZZ

En oo mikään kauneudenhoidon ekspertti mutta oon todennut vuosia sitten, mikä on mun iholle hyväksi.
Sen takia oon tyytynyt käyttämään apteekin perusvoiteita ja muita hellävaraisia tuotteita.
Niillä ollaan pärjätty pitkälle ja selvitty läpi talvien.Joku pöhöttönyt tunne on riivannut tässä kuitenkin jo joitakin viikkoja mutta ei toi viime lauantain baarissa notkuminen sitä kamalammin ainakaan auttanut. Päinvastoin. Alkuviikko on ollut aika hankala ja hidastempoinen.

Ajattelin, että voisin heittää hatusta jonkun kasvonaamion. Kotoa kun löytyy kaikenlaisia raaka-aineita hedelmistä öljyihin.

Tää oli aika simppeli ja sisälsi ruokalusikallisen hunajaa, tipan laventeliöljyä ja muutaman tipan sheavoita, jonka olin antanut sulaa juoksevaksi takan äärellä.
Täytyy myöntää etten hirveämmin välitä kasvonaamioista ja ne on kivoja yleensä siihen asti, kun ne pitää pestä pois.
Tää oli ihan hauska ja saatoin tuoksua mummolta. Mun mummo rakasti laventelia yli kaiken.Pidin tätä myös tietynlaisena pikakaunistajana mutta oon liian levoton, että jaksaisin väkertää tällaisia useammin.
Joku luonnonkosmetiikkaa oleva kasvonaamio voisikin olla hyvä sijoitus seuraavaksi.

Kommentit

Suositut tekstit