Elettiin vielä viime viikkoa kun törmäsin kuvaan, jossa mainostettiin joogaliikkeitä, jotka auttaisivat ryhdistämään rintoja.

Se osu ja uppos.

Imetyksen muutama kuukausi sitten lopettaneena totesin, ettei pieni kohotus olisi ollenkaan huono homma. Pystyn vieläkin elämään uudelleen sen hetken, kun tultiin synnäriltä kotiin ja maito alkoi nousta rintoihin ihan kunnolla.
Oon aina ollut suht rintava ja nyt boom mitkä mambot!
Siinä sitä ihmeteltiin.
Se oli sellaista hetken huumaa.

Nyt kaksoset katsoo kuitenkin enemmän alas- kuin ylöspäin ja odotan, että ne vielä tästä ryhdistyisi.

Siispä innostuin tästä jooga-asiasta aika tosissaan ja ajattelin, miten hyvä idea olisikaan kuvata ne liikkeet itselle ja muille silleen että hahmottaisin itsekin mitä oon tekemässä.

Hyvät naurut sai jos ei muuta.Mitä opin? No ainakin sen, että oon kuin rautakanki, tein suurimman osan liikkeistä väärin eli milloin jännitin niskaa ja milloin hartioita. Miten luulin tekeväni oikein mutta eehhei sinnepäinkään. Myös sen, että pitäisi keskittyä enemmän hengittämiseen eikä yliyrittämiseen.

Mitä lupasin itselleni? Alkaa venytellä. Säännöllisesti. Tän päivän meininki näytti siltä, etten kehtaa millekään joogatunnille lähteä ihan äkkiseltään eli jatketaan harjoituksia.


Translate: I still like my boobs. 
Kommentit

Suositut tekstit